WERK [T] BUURT

flyer-v1b

Kijken, praten en proeven

Laat je inspireren door de passie van voedsel-Makers uit ROTTERDAM NOORD  en omgeving en praat mee. Op vrijdag 17 april vindt in de Nieuwe Banier de eerste WERK [T] BUURT plaats. Tijdens dit evenement maakt u kennis met voedsel-Makers uit Rotterdam. Stipo Film en Media en Wijk-TV, werken samen om bewoners uit de Agniesebuurt te informeren over activiteiten in  ZoHo (Zomerhofkwartier). Uit deze samenwerking is een korte documentaire over een worsten-maker, een bakker, een koffiebrander en stadskruiden ontstaan.

Meekijken is meeleren!

Welke lessen zijn er te leren van deze ondernemers? En wat heeft de wijk eraan? Wat is de drijfveer van deze makers om slim te werken met hun handen? Hoe maak je je eigen werk? Werken met je hart? Kom vrijdag 17 april naar bewonersbedrijf de Nieuwe Banier. Ontmoet je buren en leer voedsel-Makers kennen. Laat je inspireren en geniet van een kosteloze maaltijd gemaakt door de Kinderkoks van Kook Met Mij Mee.

  • Wat: WERK [T] BUURT
  • Waar: de Nieuwe Banier
  • Wanneer: vrijdag 17 april van 17-20 uur
  • Hoe: graag van tevoren aanmelden als je mee wilt eten door een mail te sturen naar info@wijk-tv.nl

Dit evenement is gratis toegankelijk en is mede mogelijk gemaakt met een financiële bijdrage van Gebiedscommissie Noord. PWYW (pay what you want) een financiële bijdrage voor de maaltijd zou fijn zijn. WERK [T] BUURT is een project van STIPO MEDIA en WIJK-TV, twee makers uit ZOHO. www.stipo.nl/media www.wijk-tv.nl www.kookmetmijmee.nl   Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ron Blom via 06 – 15 24 75 63 of info@wijk-tv.nl