buroDesk

De visie van buroDesk is het ontwerpen van functionele en duurzame interieurs die uw identiteit weerspiegelen,
waarbij onze creatieve oplossingen de gebruikers centraal stellen.
MVO staat bij buroDesk voor Maatschappelijk Verantwoord Ontwerpen, met respect voor het milieu, uw budget en vooral voor de mensen die er werken en leven.
Een duurzaam interieur betekent vooral een interieur dat lang meegaat met toekomstige ontwikkelingen die er bij uw organisatie plaats zullen vinden.

Klaar voor de toekomst dus. Door toepassing van milieuvriendelijke materialen die het binnenklimaat gezonder maken. Door rekening te houden met technologische ontwikkelingen. Door altijd uit te gaan van de gebruiker.

De plekkenmakers

De Plekkenmakers zijn creatieve doeners en analytische denkers in merkstrategie, architectuur, stedenbouw dan wel procesmanagement. Elk met een andere bril op verbonden in een voorliefde voor ruimtelijke vraagstukken. Plekken -binnen en buiten- fascineren ons. Een fijne plek is meer dan een stapel stenen of een stukje op aarde. Het zijn de mensen, de geschiedenis en de verhalen die een plek identiteit geven en ons inspireren.

De Plekkenmakers doen in ontwikkeling en transformatie van gebieden en gebouwen. Dit doen we niet alleen. Afgestemd op elk ruimtelijk vraagstuk werken we voor én samen met plaatselijke overheden, ontwikkelaars, architecten, bewoners, ondernemers en toekomstige eindgebruikers. Wij inspireren, stimuleren, faciliteren, ontwerpen en begeleiden. Centraal in onze aanpak staan participatie en co-creatie. Onze twee werkmethodes zijn origineel en leuk voor iedereen. Maar vergis je niet, het fundament van Dromenlab en Dromenexpeditie staat als een huis.

De Plekkenmakers zijn er voor iedereen die iets wil met een plek. Organisaties of gebruikers die een bestaand gebouw of gebied mooier en bestendiger willen maken. Met een authentiek concept als fundament, ontwerpen en realiseren we samen een bijzondere plek met een verhaal.

Koral

Reclameburau. Photo & video, branding, 3D mapping en drone services.

Noorderwind

Samen bouwen aan de circulaire samenleving. Heb je ook wel ’s een idee gehad waarvan je dacht dat het de wereld kon verbeteren? Wij geloven dat de beste ideeën voor een circulaire samenleving al bestaan! Wat ontbreekt is kennis en mensen om ze in duurzame business cases te gieten. Noorderwind helpt je om die ideeën om te toveren in startups die er echt toe doen én omzet maken. Onze expertise is het proces om van ideeen echte impact te maken. Hoe? Met ondernemers, start-ups, bedrijven en overheden bouwen we duurzame producten & bedrijven. Door te investeren in mensen, menselijke relaties en capaciteiten vormen we hechte teams met onze klanten. Deze teams zijn vervolgens in staat deze ideeën op te pakken, vorm te geven en stap voor stap op te bouwen tot business cases die echt duurzame impact kunnen gaan leveren. Bouw je met ons mee?

STIPO

Al meer dan 20 jaar een club van stadmakers, actief rond placemaking, bottom-up organiseren, gebiedsontwikkeling, strategische samenwerkingen en programma management. Ze werken door het hele land en timmeren ook steeds meer internationaal aan de weg.

Studio Larkemika

Architectenbureau Studio Larkemika ontwerpt en onderzoekt architectuur, stedenbouw, interieurs en meubilair. Wij helpen een wereld te bouwen die er toe doet.

Het ontwikkelen van een omgeving met toevoegde waarde voor heden en toekomst staat bij ons centraal. Het gebouwde ontwerp heeft grote invloed op wat we doen, hoe we de omgeving ervaren, hoe we met elkaar omgaan en welke impact ons leven heeft op het milieu. Wij leveren inventieve en realistische oplossingen die passen in de context, goed aanvoelen, nieuwe dingen mogelijk maken en goed werken.

Van eerste onderzoek tot opzetten van nazorg kunnen we de werkzaamheden verrichten en aansturen. Op energieke en open wijze brengen we de inbreng van klanten, adviseurs, uitvoerende partijen, autoriteiten en gebruikers samen in een intelligent en elegant ontwerp.

Wij gaan met plezier het avontuur aan om betere, mooiere en verantwoorde leefomgevingen te maken.

VOLQ

Uit interactie tussen mensen ontstaat de stad. Mensen die zich met een plek verbonden voelen en een passie delen. Samen met hen bieden ze oplossingen voor vragen uit het dagelijks leven. Vaak met een ruimtelijke impact en altijd van het Volq.

VOLQ is een coöperatie van ondernemers. Ze helpen gemeenten en woningcorporaties
met oplossingen voor vragen uit de stad. Ze vinden richting en maken ruimte voor initiatief. Met een energieke stad als resultaat.

Workspot

Workspot is verhuurder van dé werkplek voor zowel startende als succesvolle ondernemers die behoefte hebben aan een betaalbare kantooroplossing.

Zeewaardig

Zeewaardig is een Service Design-adviesbureau. Als Service Designers helpen ze klanten hun producten, diensten en organisatie te innoveren door middel van ontwerp. Zijn diensten omvatten zowel consultancy als educatie op het gebied van ontwerponderzoek, ideeën, prototyping en producteigendom in de private en publieke sector.