Bureau Lofvers

Willemijn Lofvers werkt aan haar promotieonderzoek over de betekenis van eigenaarschap voor huidige stedelijke ontwikkelingen. Zij onderzoekt daarbinnen specifiek de rol van de stedebouwkundige / architect. Welke vaardigheden en kennis zijn nodig om te werken binnen huidige stedelijke condities? Lofvers is verbonden aan de lectoraten Future Urban Regions en Duurzame HavenStad, en geeft les aan de Rotterdamse Academie van Bouwkunst.

Buro Bergh

Rotterdams Ontwikkel Kollektief

De oprichters van het Rotterdams Ontwikkel Kollektief, Gijs van der Kleij en Bart Verhagen, ontwikkelen binnenstedelijke gebieden tot waardevolle stukjes stad. Daarnaast adviseren ze bij binnenstedelijke projectontwikkeling in al haar facetten en heeft het Rotterdams Ontwikkel Kollektief veel ervaring met procesmanagement rond complexe (bouw)projecten.

Studio Kloek

‘Willem Lagerwaard en Martijn Swart maken samen met Barbara Mulderink en Sander Hassing interactieve media voor kinderen.
Uitlopend van educatief tot vermakend, maar in de meeste gevallen een combinatie van beiden. Met gebruikersvriendelijke, dynamische interactie, gecombineerd met frisse ontwerpen, zoeken ze altijd de grens op van mogelijkheden en komen zo tot creatieve, heldere en speelse toepassingen met humor. Soms zonder en soms met behulp van hun uitgebreide netwerk kunnen zij als bureau een complete vraag uit handen nemen, van behoefte tot eindresultaat.’

suzannelinders a&o

Architectuur en omgeving.

TomDavid Architecten

De fascinatie voor buitengewone polytechnische mogelijkheden in de architectuur enerzijds en de mondiale sociaaleconomische mechanismen anderzijds, zijn de twee meest fundamentele inspiratie bronnen voor het werk van TomDavid.
Waar het de schijn heeft dat deze twee weinig met elkaar te maken hebben, bewijst het werk van TomDavid dat er een verfrissende synergie mogelijk is.

IMG_0869

IMG_0870

IMG_0871