Eindexpositie ZOHO RESET

Minor Sustainability, Willem de Kooning Academie (Hogeschool Rotterdam) i.s.m. woningbouwcorporatie Havensteder.

Wij nodigen u van harte uit voor de eindexpositie ZOHO RESET vol innovatieve, duurzame en sociale visies en real-life interventies voor een wijk in transitie! Met onder andere energie-opwekking middels algengroei, lokaal gezuiverd ZOHO water, de ZOHO buitenplaats en een ZOHO route aansluitend op de luchtsingel.

Eindexpo ZOHO RESET

ZOHO RESET is een project waarin 10 vierdejaars studenten van de minor Sustainability het initiatief nemen tot het ontwikkelen van een innovatief en duurzaam product, dienst of interventie op locatie. Daarbij kan je denken aan hoe bestaande structuren en producten slimmer gebruikt kunnen worden (afval, energie, restruimte, sociaal kapitaal, voedsel) maar ook hoe duurzame ontwerp oplossingen economische en sociale systemen kunnen versterken. ZOHO – het Zomerhofkwartier – is een woon-werk wijk in Rotterdam Noord waarvan de herontwikkeling stil is komen te liggen. Dit resulteert in leegstand en 10 jaar tussentijd. Deze tussentijd biedt ruimte en tijd om de toekomst opnieuw uit te vinden.

Openingstijden Expositie

Donderdag 6 februari

15.30 inloop

16.00 opening

16.15 / 17.15 / 18.15 rondleidingen

met borrel tot 20.00 uur

Vrijdag 7 & zaterdag 8 februari

11:00 – 17:00

Locatie

Mini Mall, Raampoortstraat 30, 3032 AH Rotterdam

Bijgevoegd de flyer met extra informatie. Graag horen wij van u of u aanwezig zal zijn bij de opening donderdag 6 februari d.m.v. een mailtje naar volgend email adres: 0825221@hr.nl of telefonisch: 06-46012858.

Wij hopen u 6, 7 of 8 februari te mogen ontvangen in de Mini Mall!

Met vriendelijke groet,

Team ZOHO RESET

Berthine Bruijnooge, Dagmara Chechelska, Hanna-Sara Doude Van Troostwijk, Stephanie de Groot, Alex Jansen, Marenne van der Miessen, Anika van Puffelen, Daphne Rijkoort, Nikki Spil, Kelly Zwinkels en het docententeam; Iris Schutten, Daniel White, Frank Kauffmann en Jacques Vink.