Open ZoHo lunch

open zoho cover

Het Zomerhofkwartier, Hofbogen en Katshoek ontwikkelen zich snel als nieuwe economische, culturele en sociale hotspot in de stad.

Veel bedrijven hebben zich er de afgelopen tijd gevestigd.We zijn pas net begonnen:

De komende jaren zal er in de gebouwen, in de buitenruimte, op het dak van de Hofbogen en de parkeergarage van de Katshoek, heel veel nieuwe activiteit komen. Vaak zaken die vanuit het gebied zelf worden georganiseerd. Vaak ook in samenwerking tussen bedrijven en bewoners, al dan niet met hulp van de overheid of de corporatie.

Op 26 juni willen we tijdens een lunch ondernemers, actieve bewoners en betrokkenen laten kennismaken.  We willen met elkaar spreken over wat er gebeurd in het gebied, welke kansen we zien en hoe we daarin samen kunnen optrekken.

Zoals we dat doen in ZoHo organiseren we het bottom up. We doen het op locatie: op het dak van de parkeergarage van Katshoek, of bij slecht weer binnen. We vragen iedereen die komt wat eten en/of drinken mee te nemen. Wij zorgen voor tafels, stoelen en bestek en een programma.

Heel leuk als je komt!

De lunch is van 12 tot 13.30

Wil je svp je komst bevestigen bij zoho@stipo.nl

*De lunch is onderdeel van Open ZoHo, dat de namiddag en avond in ZoHo plaats vindtMeer informatie over de activiteiten van Open ZoHo hoort u binnenkort

10308720_699694190090107_5932331285293016929_n

Uitnodiging

26 juni

Open ZoHo lunch

12-13.30

Ondernemers, actieve bewoners en betrokkenen ontmoeten elkaar